Manichiuri vesele care te binedispun. Iată câteva modele care să te inspire!

Manichiuri vesele care te binedispun. Iată câteva modele care să te inspire!

Manichiuri vesele? Te gândești poate că nu-i momentul tocmai acum pentru așa ceva? Chiar dacă stai acasă asta nu înseamnă că nu mai trebuie să te îngrijești pe principiul că nu mai mergi la serviciu și că nu te vede nimeni. Pentru starea ta e bine și a celor din jur, dacă nu locuiești singură, fă-ți manichiura și alege culori vesele care să te binedispună. Iată câteva modele de unde să te inspiri!

Începe prin a-ți curăța unghiile și, cel mai important, taie-le cât mai scurt pentru o igienă mai bună. Îndepărtează pielițele și pilește-le cu o pilă fină. Apoi, alege oja care-ți place dintre cele pe care le ai în casă și fă-ți o manichiură veselă, care să-ți dea o stare de bine ori de câte ori îți privești mâinile. Iată în continuare câteva modele! Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine sau în funcție de nuanțele pe care le ai și tu în casă!

 Manichiuri vesele – model solar

Galbenul este o culoare solară care dă stare de bine, așa că poți opta pentru ea. O poți combina și cu auriu și poți și picta pe unghii, dacă ai talent.

 manichiuri vesele

 Manichiuri vesele – model curcubeu

Dă o bază albă unghiilor apoi trasează linii pe fiecare unghie în culorile curcubeului sau cu ce culori de ojă ai tu prin casă.

 manichiuri vesele

Manichiuri vesele – model floral

Dacă ești talentată la pictură, poți încerca să-ți faci manichiura cu model floral, ca în poza de mai jos.

 manichiuri vesele

Manichiuri vesele – model french

O altfel de manichiură french este acest model de mai jos, unde baza este colorată cu o nuanță de lila. Poți folosi și ojă roz sau nude dacă ai în casă.

 manichiuri vesele

Manichiuri vesele – model cu buline și inimioare

O altă manichiură veselă este și aceasta cu buline și inimioare. Întâi îți colorezi fiecare unghie într-o altă nuanță, apoi treci la pictat, dacă ai talent.

 manichiuri vesele

Sursa foto: 123rf

Citește și: Unturi hidratante pentru corp care îți mențin pielea fină și catifelată

Cele mai bune tratamente pentru mâini uscate și cu răni