Mâncărică de porc cu ardei gras

Mâncărică de porc cu ardei

O bunătate de mâncărică de porc cu ardei avem pentru astăzi! Știți care este secretul acestui preparat? Berea…

Ingrediente Mâncărică de porc cu ardei

  • 500 g carne de porc
  • 2 ardei grași galbeni
  • 2 ardei grași roșii
  • un ardei gras verde
  • 4 linguri ulei
  • o sticlă bere blondă
  • sare
  • piper

1. Carnea de porc se taie cuburi, care se pun la călit în uleiul încins în prealabil. Se lasă până își schimbă culoarea, după care se scot.
2. În aceași tigaie în care s-a călit carnea de porc se pun ardeii spălați în prealabil, curățați și tăiați mai mare și se lasă să se înmoaie.
3. Se adaugă apoi carnea de porc, se presară sare și piper și se mai lasă 5 minute împreună.
4. Se toarnă berea peste ingredientele din tigaie și se lasă pe foc până ce se evaporă, iar carnea este bine pătrunsă.

Sursa foto: Shutetrstock

Citește și: Pui cu roșii și gogoșari