MÂNCARE MEXICANĂ

► Ingrediente
► 400 g carne tocată de vită
►2 cepe roșii
►400 g piure de roșii
►un ou
►2-3 căței usturoi
►o legătură pătrunjel
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►8 ardei capia
►un ardei iute roșu
►20 g ulei de măsline
►300 g fasole roşie boabe

► Preparare:
1. Se coc ardeii, se curăță de coajă și de seminţe și se pun într-un bol, alături de feliile de ardei iute.
2. Carnea tocată se amestecă cu ceapa roșie tocată mărunt, cu verdeața, oul, usturoiul pisat și se condimentează cu sare și piper. Se formează perişoare potrivite și se fierb în apă clocotită cu o linguriță de sare.
3. Se scot și se amestecă cu fasolea roșie, cu ardeii tăiați fâșii, cu piureul de roșii. Se stropesc cu ulei de măsline și se bagă în cuptor, 60 de minute. Se serveşte cu pătrunjel proaspăt.

Loading...