Mâncare de legume cu carne

Ingrediente:
►500 g vrăbioară de vițel
►6 cartofi
►4 morcovi
►2-3 cepe
►400 g mazăre
►sare
►piper
►50 ml ulei
►cimbru
►50 g pastă de roșii
1. Se curăță cartofii, morcovii, ceapa, se spală și se taie cuburi. Carnea se taie şi ea și se călește în ulei. Se adaugă apă călduță, cimbru și se lasă să se înăbușe.
2. După ce s-a pătruns bine carnea, se adaugă ceapa, morcovii și cartofii și se acoperă cu apă călduță. Se adaugă sare și piper și se lasă să fiarbă la foc mic.
3. Mazărea se pune peste celelalte legume, se adaugă pasta de roșii și se lasă să scadă la foc mic.
4. După ce au fiert, se bagă câteva minute în cuptor și se lasă să scadă și să se rumenească.

Loading...