Mama lui Matthew McConaughey și tatăl lui Hugh Grant ies la întâlnire

mama lui Matthew McConaughey si tatal lui Hugh Grant

Vârsta e doar un număr. O demonstrează cu vârf și îndesat mama actorului Matthew McConaughey, de 88 de ani, și tatăl lui Hugh Grant, de 91 de ani.

La insistențele băieților lor, care sunt convinși că cei doi se potrivesc perfect, bătrâneii vor ieși la întâlnire. 'Tatăl lui are 91 de ani, mama, 88. Au o întâlnire (…) Săptămâna viitoare vor ieși la întâlnire și probabil nu-i vom vedea pentru restul nopții', a glumit Matthew McConaughey.

Gluma e glumă, dar cei doi vor ieși 'pe bune' la întâlnire. 'Noi am organizat totul, va fi fierbinte. Aș putea să mă fac pețitor. Doar că clienții mei ar trebui să aibă peste 85 de ani', a declarat oarecum amuzat și Hugh Grant.

În ciuda vârstei, părinții celor doi sunt încă activi. Mai cu seamă mama lui Matthew McConaughey e chiar 'băgăreață', după cum a declarat actorul, venind tot timpul să-și viziteze fiul pe platoul de filmare.

Iar când fiul ei era la începutul carierei, venea cu el la interviuri. A fost nevoie ca el să-i spună cu subiect și predicat că, dacă tot vine cu el, să se abțină să vorbească. McConaughey era pe atunci o vedetă în devenire și încerca să se obișnuiască cu acest statut.

Vezi și El e actorul celebru care recunoaște că a început să primească roluri bune doar de când a îmbătrânit și s-a făcut urât

Citește și: