Mama Laurei Stoica face dezvăluiri uluitoare despre moartea fiicei ei: „Nu am realizat ce se întâmplă. Ea a ales binele ei…”

Laura Stoica

Au trecut 12 ani de când a murit Laura Stoica, lumea muzicii devenind mai săracă fără vocea ei inconfundabilă, cu care  interpreta melodii precum ”Un actor grăbit”, ”Focul” sau ”Dă Doamne cântec”, iar mama ei face dezvăluiri neașteptate.

Celebra actriță, considerată cea mai bună voce rock feminină a muzicii românești, s-a stins din viață pe 9  martie 2006, când trăia cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Laura își găsise în sfârșit marea iubire, Cristian Mărgescu, cu care era însărcinată în trei luni și urmau să se căsătorească. Însă, cei doi au murit împreună într-un teribil accident de mașină.

Citește și: 12 ani de la moartea Laurei Stoica! Iată semnele care i-au prevestit sfârșitul!

Laura Stoica semăna perfect cu mama ei

Deși a trecut mai bine de un deceniu de la dispariția ei subită, mama artistei vorbește cu greu despre dispariția ei. Laura era copia fidelă a mamei sale, moștenind trăsăturile ei.

Elena Stoica mărturisește că nu știe de unde a avut tăria necesară să treacă peste această durere de a-și îngropa copilul, însă susține că este împăcată pentru că știe că Laura și-a împlinit destinul și acum se află într-un loc mai bun.

Citește și: Un fost mare sportiv a devenit din nou tată, la patru luni după ce i-a murit fetița de numai doi anișori. Drama dureroasă prin care a trecut

Mama Laurei Stoica consideră că fiica ei și-a îndeplinit destinul

„Cei 12 ani fără Laura, au trecut așa pur și simplu. În permanență îmi aduc aminte de ea, realizez că nu mai printre noi, regret, dar nu pot schimba nimic. Nu  pot să spun decât: Doamne, dă-mi puterea să merg mai departe, să fac ceea ce trebuie să fac eu. Să-mi îndeplinesc și eu destinul meu. Ea și l-a împlinit pe al ei. Asta a fost”, a spus mama Laurei, Elena, în cadrul emisiunii Prietenii de la 11.

„Nu știu cum am trecut peste moartea Laurei. Puterea lui Dumnezeu este foarte mare. Pur și simplu, nu am realizat ce se întâmplă. Și în momentul în care îmi venea în minte întrebarea „De ce, Doamne?”, îmi spuneam „Doamne, tu știi, tu știi de ce a trebuit să se întâmple așa.  Și asta e, așa am luat-o. Iar mai târziu am avut ocazia să citesc câteva cărți din care am înțeles că există un destin pentru fiecare. Și în momentul în care l-am împlinit, nu contează cât de sănătoși suntem, în ce condiții suntem, ceva trebuie să apară. Destinul aranjează lucrurile în așa fel încât acel om să poată să plece. Și după ce am înțeles asta, sunt liniștită, pentru că știu că acolo unde este, e bine. Și dacă eu m-aș crampona de chestia asta, simt că aș fi egoistă pentru că aș vrea (să fie altfel) pentru binele meu, nu pentru binele ei. Ea a ales binele ei. Mulțumesc mult lui Dumnezeu că a adus în calea mea oameni care m-au ajutat să înțeleg lucrurile astea”, a spus mama Laurei, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Revista americană „In Touch” anunță că Brad Pitt va deveni tătic

A încurajat-o pe Laura Stoica să cânte

Mama regretatei artiste a mai dezvăluit că muzica era pentru fiica ei cea mai mare bucurie și a încurajat-o tot timpul să-și urmeze visul.

„Am încurajat-o de mică să cânte. De la doi ani jumătate spunea că e tanti de la televizor. Cânta în legea ei. Bineînțeles, că am lăsat-o să cânte, i-a plăcut. La școală, la fel. Pe vremea aceea, la școală chiar eram încurajați să cântăm, să spunem poezii, să jucăm teatru și ea a făcut tot ce i s-a propus în timpul școlii. (…) cea mai mare bucurie a ei era să cânte”, a mai spus mama.

Și Alexandru, unul dintre cei doi frați ai Laurei, a vorbit deschis despre sora lui, mărturisind că toate amintirile despre artistă sunt extraordinare, dar și răscolitoare, însă se bucură că melodiile continuă să fie cântate și astăzi.

12 ani fără Laura Stoica. Destin frânt la 38 de ani

„Chiar dacă au trecut 12 ani de când nu mai este cu noi, melodiile ei se cântă foarte mult prin festivaluri. (…) Amintirile despre ea sunt extraordinare și răscolitoare pentru fiecare dintre noi”, a spus și Alexandru, fratele artistei.

„Laura era o fire foarte deschisă, unde se ducea își făcea prietenii. Nu exista să șină supărare pe cineva, să aibă vreo problemă. Vă pot povesti un moment de la un spectacol. Cineva din public nu îi plăcea foarte mult, nu gusta ceea ce cânta Laura. Și, la un moment dat, ea l-a văzut, și din clipa aceea a cântat doar pentru el. S-a dus în fața lui, astfel încât să o vadă foarte bine și a cântat uitându-se la el, iar la sfârșitul spectacolului el a devenit cel mai mare fan. (…) pentru ea publicul era tot”, a mai povestit Alexandru.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, pentru că Laura Stoica era însărcinată. S-a stins din viață la 38 de ani.

Citește și: