Iată de unde a moștenit Andreea Berecleanu frumusețea! Mama ei arată excelent la cei 70 de ani ai săi! La fel și bunica, de peste 90 de ani!

mama andreei berecleanu

Vedeta zilei, în familia Berecleanu, e mama vedetei, care astăzi împlinește 70 de ani. Prilej pentru întreaga familie să o sărbătorească așa cum se cuvine, iar pentru omul de televiziune să aștearnă câteva rânduri pline de emoție.

Andreea Berecleanu e mai cu seamă fericită că și cea care i-a dat naștere mamei sale, bunica sa, este cu ele, la cei peste 90 de ani ai săi.

'Fiecare an e important, asa cum fiecare zi si fiecare clipa trebuie traite din plin! Momentul nasterii unui copil este o bucurie unica pentru un parinte. Astazi, bunica mea are sansa, la peste 90 de ani, de a-si serba fiica, pe mama mea, care astazi implineste 70 de veri solare ca ea.

Dincolo de prezicerile unui semn zodiacal, este cea pe care eu am primit-o de la Dumnezeu sa ma nasca si sa fie a mea pentru totdeauna. Si eu a ei!

Este discreta, puternica, generoasa, frumoasa la chip si suflet si super simpatica. Are raspunsuri acolo unde totul pare imposibil, are iubire neconditionata pentru familie. Si asta am invatat si eu, tot de la ea. La multi ani, sanatosi, bucurosi, fericiti, mama! Sa ne traiesti!', a scris plină de emoție Andreea Berecleanu, primind felicitări de la toți fanii săi.

Vezi și Andreea Berecleanu are doi copii absolut superbi. Cum arată cei doi adolescenți

Citește și:

Cum arată mama lui Sharon Stone, la 87 de ani

A ieșit soarele și pe strada ei! Celebra cântăreață, a cărei viață e un iad de câțiva ani încoace, a fost cerută de soție!