Malia, fiica lui Obama șochează din nou. Comportament ciudat la un festival de muzică. Cum a fost surprinsă adolescenta

Malia, fiica lui Obama șochează din nou. Comportament ciudat la un festival de muzică. Cum a fost surprinsă adolescenta

La doar un an de zile după ce Malia Obama (19 ani) a fost surprinsă fumând marijuana la un festival de muzică, fiica cea mare a fostului preşedinte american  a şocat din nou  prin comportamentul său.

 

Adolescenta a fost surprinsă la același festival ca anul trecut, Lollapalooza, din Chicago,  având un comportament dubios. Malia a fost filmată tăvălindu-se pe jos şi bătând cu pumnii în pământ în timp ce ar fi făcut nişte presupuse mişcări de dans.

Citește și:Amalia Enache este o mămică fericită, iar astăzi este o zi specială pentru ea. Fiica ei Alma a împlinit un an

 

Anul trecut, a fumat marijuana la același festival

Site-ul american TMZ scrie că Malia şi-ar fi pierdut şi telefonul din această cauză. Mai mult, fiica cea mare a fostului președinte americană  a plecat de la festival cu o maşinuţă de golf, pentru că nu mai era să stare să meargă. Toate acestea au provocat speculaţii în presă despre motivele care au determinat un astfel de comportament, mulți fiind de părere că a întrecut măsura cu alcoolul sau că ar fi consumat iar marijuana ca anul trecut.

Ulterior, aceasta a fost văzută într-un magazin Apple, unde a încercat să-și recupereze iPhone-ul, dar angajații nu au putut să o ajute, pentru că nu avea propriul ID, ci era unul setat de Casa Alba.

Citește și: