Actrița  a suferit un accident în timpul unui spectacol la Piatra Neamț. Ea a căzut de pe scena  Cinematografului „Dacia” și a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au constatat că și-a fractura o mână, potrivit Stirile Kanal D.

Deși medicii i-au pus mâna în ghips, Maia nu vrea să stea acasă și a anunțat că nu  renunță la spectacolele programate și va apărea totuși,  în piesele „Elixir” și „Fierarii.

A decis să urce pe scenă cu mâna în ghips

Nu e prima dată când celebra actriță ia o astfel de decizie. În anul în care și-a pierdut tatăl, Maia Morgenstern a aflat de moartea lui cu puțin timp înainte de spectacolul “Vizita batrânei doamne”. Însă, aceasta a ales să urce pe scenă și nu să plece pentru a-și vedea tatal, lucru pe care nu și-l va ierta niciodata.

„Evident, m-am dus la el după spectacol. N-am să-mi iert niciodată că nu m-am dus imediat, în clipa în care am fost sunată. Că am făcut bine, că am făcut rău, asta e treaba voastră să judecați. Dar cu asta, eu nu o sa ma împac niciodată”, a sdeclarat Maia, într-un itnerviu mai vechi.

 

Citește și: