Deși presa a scris în primăvară că cei doi s-au căsătorit, se pare că nu a fost decât o alarmă falsă. De această dată, mai multe surse au declarat pentru People că nunta va avea loc în weekend și că în aprilie nu a fost decât petrecerea de logodnă, la care au luat parte numai invitați de primă mână, printre care cameron Diaz, Kate Hudson, Demi Moore sau Jennifer Aniston.

Gwyneth Paltrow se întâlnește cu Brad Falchuk din 2014, iar la începutul acestui an, actrița a confirmat că s-a logodit cu producătorul ”American Horror Story”. În vârstă de 45 de ani, Gwyneth spunea atunci: ”Ne simțim foarte norocoși că ne-am întâlnit în acest moment al vieților noastre, când succesele și eșecurile noastre pot servi drept fundație pentru o relație fericită”.

”Personal, la mijlocul vieții, am decis să accept cât de complexă poate fi iubirea”, a declarat actrița. ”Am decis să dau o nouă șansă”, a mai spus ea, menționând că l-a găsit pe bărbatul cu care îi e menit să fie. Tot atunci anunța că cei doi copii ai ei l-au cunoscut pe Brad și între ei e o relație bună.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului ”Glee”, produs de Falchuk, la scurtă vreme după ce Gwyneth Paltrow și Chris Martin și-au anunțat despărțirea.

Fiecare dintre ei are doi copii din căsătoria anterioară

Gwyneth a fost căsătorită timp de 13 ani cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii (Apple, de 13 ani, și Moses, de 11 ani), în timp ce Brad, de 46 de ani, a fost însurat 10 ani cu Suzanne Bukinik, cu care are de asemeni doi copii. Cei doi au divorțat în martie 2013.

Foto: Hepta

Citește și: