„Magie furată”, un nou roman excepțional de Mary Jo Putney

Vineri, 24 iulie, caută la chioșcuri revista Libertatea pentru femei însoțită un nou roman de excepție: MAGIE FURATĂ de Mary Jo Putney! Acesta este cel de-al doilea volum al seriei Protectorilor, după SĂRUTUL SORȚII, publicat în luna iunie!

„Moştenitorul unui titlu străvechi, Simon Malmain, contele de Falconer, este bine-cunoscut printre Protectori, oameni cu puteri magice, însă nu întotdeauna iubit – cei care pun în aplicare legile sunt rar pe placul celor pe care îi protejează.
O misiune simplă, în care trebuie să înfrunte un Protector renegat ce a abuzat de puterile lui, se dovedeşte a fi un dezastru când Lord Drayton, aruncă asupra urmăritorului său, Simon, o vrajă ce nu poate fi risipită decât de însuși Drayton… sau prin moarte. Sprijinul neașteptat vine de la Meg, o tânără care îl ajută să se elibereze. Dar Meg este prinsă într-o lume întunecată de temeri şi amintiri uitate, iar Simon îi redă adevărata natură şi forţa magiei furate. Nevoia reciprocă pentru puterea celuilalt îi uneşte… eliberând în acelaşi timp magia pasiunii. Dar dorinţa nu poate fi împlinită înainte ca vrăjitorul renegat să fie oprit, căci Drayton are un plan diabolic, şi numai un act de iubire disperat poate să le salveze viitorul… sau să distrugă tot ce le este drag pe lume.”