Superba olteancă își vindecă rănile în Italia și se pare că diva și-a revenit rapid aici. Mai mult, ea și-a uimit fanii cu niște noi imagini pe care le-a postat pe Instagram. Aceasta a pus un filmuleț în care arată că a ieșit în oraș la o întâlnire romantică, sărbătorind Ziua Îndrăgostiților.

Ea s-a răsfățat cu un pahar de vin și prăjituri. Însă, Mădălina nu a arătat cine este persoana specială din viața ei, cu care a ieșit la întâlnire. Fanii au început să întrebe imediat cine i-a cucerit inima frumoasei românce.

Mădălina Ghenea are un nou iubit? Iată ce a făcut de Ziua ÎndrăgostițilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Dezvăluire neașteptată. Dani Oțil se pregătește să devină tătic. „O să-l îmbrac în…”

 

Mădălina Ghenea și Matei Stratan formează un cuplu din mai 2016

Deși toată lumea se aștepta ca Mădălina Ghenea să se pregătească de nuntă cu Matei Stratan, cei doi s-au despărțit. Totul a ieșit la iveală, la sfârșitul anului trecut, după ce actrița și iubitul ei au fost surprinși de paparazzi certându-se în trafic. Deși se credea că cei doi și-au rezolvat probleme între ei, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au început să formeze un cuplu din luna mai 2016, iar în aprilie anul trecut, cei doi au devenit părinți.

Citește și: