Mădălina Ghenea, pictorial inedit. Incredibil cât de mult seamănă cu Sophia Loren. Zici că sunt surori gemene

Mădălina Ghenea, pictorial inedit. Incredibil cât de mult seamănă cu Sophia Loren. Zici că sunt surori gemene

Mădălina Ghenea nu degeaba a fost poreclită de italieni „Sophia Loren de România”. Frumoasa olteancă a fost recent protagonista unui pictorial al-negru, în care seamănă perfect cu celebra actriță, care a făcut furori în anii `60.

 

Mădălina este o divă desprinsă parcă din alte vremuri, cu o frumusețe senzuală și o undă de mister, așa că nu e de mirare că a fost comparată în nenumărate rânduri cu mult mai celebra Sophia Loren, pe care, de altfel, olteanca o are și ca model de viață.

Ghenea a fost recent protagonista unui pictorial, alb-negru, în care apare machiată vintage ca Sophia Loren, fapt pentru care asemănarea este mult mai mare și a fost remarcată imediat și de fanii vedetei. Frumoasa romancă a pozat sexy într-o rochie albă croșetată, iar apoi a publicat imaginile pe Instagram, spre deliciul internauților.

Citește și: Dana Rogoz are o frumusețe de copil. Nu ai cum să nu-l adori. A fost prima dată când a stat așa mult despărțită de Vlăduț, iar declarația ei este emoționantă

Sophia Loren a fost cealaltă Marilyn

„Aș zice mai mult @sofialoren”, „Semeni cu Sophia Loren”, „Ești superbă!” , „Cât de mult semănați!” , „Noua Sophia Loren!”, „Ai un pic din Audrey Hepburn aici” sau „Ești foarte frumoasa!” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor ei.

Sophia Loren a fost considerată cealaltă Marilyn Monroe. Una brună, mai fericită şi mult mai aprigă, pe care o avem încă printre noi.

Citește și: