Macrou la cuptor cu ceapă

Macrou la cuptor cu ceapă

Așa îmi cere băiatul cel mare să-i gătesc macroul. Macrou la cuptor cu ceapă multă am făcut duminica și astăzi îmi cere același fel de mâncare.

Ingrediente:

  • 4 bucăți macrou

un kg ceapă albă

  • sucul a două lămâi

2 linguri ulei

  • sare

piper

1. Ceapa se taie peștișori și se pune într-un vas ca pat pentru peștele macrou. Se stropește cu sucul unei lămâi, se presară cu sare și se amestecă.
2. Se adaugă macroul și se stropește cu restul sucului de lămâie. Se lasă la frigider, acoperit, de pe o zi pe alta.
3. A doua zi, macroul și ceapa se pun într-un vas de cuptor și se pune și uleiul. Se presară cu piper. Se lasă la cuptor pentru
20 de minute.

Sursa foto:Shuterstock

Încearcă și această rețetă de macrou la cuptor