Măcar unul dintre băieți îi calcă pe urme. Fiul lui Arnold Schwarzenegger din afara căsătoriei îi seamănă tot mai bine, inclusiv la mușchi!

fiul lui Arnold din adara casatoriei

Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din afara căsătoriei, făcut cu menajera familiei, Mildred Baena, seamănă tot mai bine cu tatăl său. Face și eforturi în acest sens, petrecând destul de mult timp la sală. Iar rezultatele se văd.

Recent, acesta a recreat o fotografie celebră de-a lui Arnold Schwarzenegger, pe care a postat-o pe Instagram, iar fanii săi și ai tatălui său au rămas extrem de impresionați de asemănare.

fiul lui Arnold din afara casatoriei ii seamana tot mai mult

Îmbrăcat în niște pantaloni extrem de scurți, fără tricou și cu pantofi sport, acesta își flexează mușchii și adoptă postura făcută celebră de Arnold în anii 70.

Arnold, fost culturist, a făcut acea fotografie după ce a câștigat, pentru a șasea oară consecutiv, titlul de Mr. Olympia, în 1975. Anul următor avea să câștige din nou același titlu.

Nu doar mușchii par trași la indigo, deși Joseph, la cei 21 de ani ai săi, mai are ceva de muncă, dar și zâmbetul, ochii și întregul chip.

 

View this post on Instagram

 

It’s only the beginning ?? #progress #classicphysique @seancaseyfitness

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

'Văd un nou Terminator', a scris, mai în glumă, mai în serios, un prieten virtual.

Joseph si Arnold

În afară de Joseph, Arnold mai are trei copii cu fosta soție, jurnalista Maria Shriver: Katherine, de 29 de ani, Christina, de 27 de ani, și Cristopher, de 21 de ani.

Vezi și Fiica lui Arnold Schwarzenegger se mărită cu un actor celebru și divorțat: 'Sunt atât de fericit că ai spus da!'

Citește și: