Lynda Carter, alias Femeia Fantastică, are un sfat pentru femei: ”Nu vă măritați cu prima persoană care vă cere!”

Lynda Carter, alias Femeia Fantastică, are un sfat pentru femei: ”Nu vă măritați cu prima persoană care vă cere!”

Actrița Lynda Carter, cea care va rămâne întotdeauna în memoria tuturor ca fiind Wonder Woman (Femeia Fantastică), după ce a întruchipat-o pe aceasta în serialul TV, va împlini anul acesta 67 de ani. Ajunsă la vremea bilanțului, actrița are un singur reproș să își facă.

”Nu vă măritați cu prima persoană care vă cere de soție!” – acesta e sfatul pe care ea îl dă femeilor de pretutindeni. Un sfat pe care ar fi vrut să îl primească și ea la 20 de ani, vârstă la care s-a măritat cu producătorul Ron Samuels. Mariajul nu a ținut decât cinci ani, din 1977 până în 1982.

”Era mult mai în vârstă, iar eu doar proastă” – radiografiază ea situația de atunci și pe propria persoană, cu 40 de ani mai tânără.

Din fericire, actrița, care în anii 70 a reprezentat America la Miss World, și-a refăcut ulterior viața, căsătorindu-se cu avocatul Robert Altman în 1984. Cei doi formează un cuplu și acum, fiind părinții a doi copii.

Ce a cucerit-o la actualul soț și ce ține acest mariaj? ”Mă face să râd”, recunoaște candid actrița, care arată ireproșabil și la această vârstă.

Foto: NorthFoto

Vezi și Sfaturi pentru cupluri de la Goldie Hawn: ”Dacă ne căsătoream eram demult divorțați”. Sunt împreună de 35 de ani

Citește și: