Luna plină din Pești! Ce magie răspândește și de ce aduce vise premonitorii!

Luna plină din Pești! Ce magie răspândește și de ce aduce vise premonitorii!

Astrologii spun că Luna plină din Pești are ceva magic și are o influență fermecătoare asupra noastră. De cele mai multe ori, este cea mai frumoasă și cea mai bună Lună plină din an. În plus, astrologii vechi spune că este singura lună din an care aduce vise premonitorii și oamenilor fără har. Iată cum va afecta zodiile!

 

Dacă ești pasionată de astrologie și onirologie, ține cont de faptul că Luna plină din Pești este singura din an care dă amploare visurilor. Din 14 până pe 17 septembrie, timp de trei nopți luminate de Luna plină, fii foarte atentă ce visezi!

Astrologii spun că, în această perioadă, mulți dintre noi vom avea vise premonitorii. Chiar și persoanele lipsite de acest har, care au o intuiție foarte slabă și o înțelegere limitată a fenomenelor paranormale ar putea avea vise premonitorii. Iată cum ne va influența Luna din Pești în funcție de elementul zodiei noastre.

Zodiile de Apă, favorizate de Luna plină din Pești

Luna și apa sunt în strânsă legătură, iar comuniunea dintre ele este mai mult decât un flux și un reflux. Cele două se transformă în universul astrologiei în două simboluri puternice, care se hrănesc unul pe altul cu forțe magice. De aceea, Luna plină capătă o forță puternică în zodia Peștilor și aduce un moment deosebit de favorabil pentru semnele de Apă, și anume pentru Raci, pentru Scorpioni și Pești.

Aproape toți nativii din zodiile de Apă vor avea parte de vise premonitorii în următoarele trei nopți, în special vise legate de iubire, de relația lor de dragoste, de împlinirile legate de cuplu și de sănătatea celuilalt partener. Trebuie să fie atenți la ceea ce visează și la ce transmite Luna!

Zodiile de Pământ se bucură de o pauză

Pentru Tauri, Fecioare și Capricorni, Luna plină din Pești aduce câteva zile mai libere, mai relaxate, cu dragoste, cu iubire, cu declarații frumoase și întâlniri romantice. Trebuie să profite de această atmosferă calmă și să mai uite și ei de treburi și de obligații. Dacă forțează lucrurile, este posibil să facă gafe!

Zodiile de Aer au parte de evenimente neaștepate

O Lună plină în semn de Apă nu este tocmai conjunctura astrală cea mai bună pentru zodiile cu semne de Aer precum Gemenii, Balanțele și Vărsătorii. De aceea, mulți dintre acești nativi se vor confrunta cu situații inedite, neașteptate, poate unele riscante, dar cele mai multe surprinzătoare.

Nu pot controla ceea ce le rezervă soarta, în schimb și ei pot avea vise premonitorii despre aceste situații și pot înțelege mai bine care este mesajul astrelor.

Zodiile de Foc, sub focul iubirii

Și pentru zodiile de Foc, la fel ca pentru cele de Pământ, Luna plină din Pești aduce un mesaj de iubire. Mulți dintre acești nativi au pierdut, poate, pasiunea și dragostea generoasă pe care o simțeau la începutul relației lor. De aceea, acum vor avea șansa să refacă legătura cu partenerii pe care îi iubesc, dar pe care îi neglijează!

sursa foto: 123rf.com