Luna aprilie, sub influența numărului 7. Ce legătură are cu Paștele!

Luna aprilie, sub influența benefică a numărului 7

Numerologii sunt pasionați de vibrația numerologică a lunii aprilie. Aceasta se află sub influența numărului 7, considerat un număr providențial, benefic, divin, profund spiritual. Iată cum a fost calculat și ce ne transmite energia acestui număr.

 

Luna aprilie este cea de a patra lună a anului, iar numărul 4 adunat la 2019 are drept rezultat final numărul 7 (2+0+1+9+4 = 16, 1+6 = 7). Și iată care este semnificația numărului 7 pentru noi, ce mesaj ne transmite și cum modelează energia lui această perioadă a anului.

Numărul 7 și Sărbătorile Paștelui

Nu se întâmplă des ca o lună din an să se afle sub dominația energetică a numărului 7, considerat un număr spiritual și divin, și cu atât mai puțin o lună în care au loc atât de multe sărbători creștine deosebite. Dumnezeu s-a odihnit duminica, în cea de a 7-a zi, iar Iisus Hristos a înviat duminica, în prima duminică de după prima Lună plină după echinocțiul de primăvară.

Poate că pare complicat calculul zilelor de Paște, dar ele sunt stabilite după un tipic vechi și după calendarul Lunii, astrul cel mai apropiat de natura spirituală a acestor zile.

Aprilie și vibrația numărului 7

O lună cu vibrația numărului 7 îndeamnă la reculegere, așteptare, activități spirituale, odihnă și mai ales remodelare sufletească. În această lună, mai ales că se apropie și sărbătoarea Luminii și a Învierii, trebuie să ne aducem aminte să fim mai generoși cu noi, să ne acordăm timp și să ne oferim dragoste. În acest fel, vom putea fi mai răbdători și mai generoși cu cei din jurul nostru care merită și care au nevoie de noi.

Pe de altă parte, puterea numărului 7 sporește intuiția, iar aceia dintre noi care știu că au o intuiție bună trebuie să o asculte și să profite de ea. Poate fi luna în care vor lua cele mai bune decizii din acest an. Și poate fi perioada cea mai prielnică pentru planurile legate de familie, de sănătate și de copii.

sursa foto: 123rf.com