Luminița Anghel a împlinit 51 de ani. Cum arată acum artista

Luminița Anghel a împlinit 51 de ani. Cum arată acum artista

Luminița Anghel a împlinit vârsta de 51 de ani, în luna octombrie, dar uimește cu look-ul ei. Aceasta a făcut furori de-a lungul aniilor cu aparițiile ei spectaculoase și nu degeaba a fost considerată una din cele mai frumoase artiste din showbiz.

Artista și-a obișnuit fanii cu diverse coafuri, în care opta pentru tunsorile băiețești, dar aceasta și-a schimbat complet look-ul. A renunțat la părul negru și s-a făcut blondă, și-a lăsat părul lung și îl poartă, de obicei, creț sau prin în coadă.

Deși celebra cântăreață a împlinit deja 51 de ani, ea și-a păstrat silueta și arată foarte bine la vârsta ei,  timpul fiind se pare blând cu ea și nu și-a pus amprenta pe chipul ei.

A moștenit-o pe mama ei

„Nimeni nu îmi dă vârsta pe care o am. De obicei, îmi dau între 39 și 42 de ani. Nici 45 nu-mi dădeau măcar’, a declarat Luminiță, într-o emisiune, în urmă cu doi ani. Aceasta a precizat că acest lucru are de-a face cu gena, moștenind-o pe mama ei. „În tinerețe, mi-aduc aminte că eram cu mama la coafor și puneau pariu femeile de acolo pe vârsta ei. Întotdeauna, primea cu 10 ani mai puțin. Până la 70 de ani, niciodată nu au știut să-i estimeze vârsta corect’, a povestit artista, adăugând că este și o persoană pozitivă și generoasă.

Citește și: