”Lumina din adâncuri” de Amanda Quick – despre dragoste și paranormal

”Lumina din adâncuri” de Amanda Quick

'Lumina din adâncuri' de Amanda Quick urmărește viața dintr-o așezare mai puțin obișnuită. Scargill Cove este orășelul perfect pentru neadaptați. Aici, s-au strâns mai mulți oameni cu puteri paranormale respinși de o societate care nu-i înțelege, dar și criminali periculoși cu puteri magice.

Scargill Cove este locul în care Fallon Jones, investigator al fenomenelor paranormale își găsește refugiul. El încearcă să scape de un om care încerca să-l omoare. Aici, va descoperi 'Lumina din adâncuri'.

Descoperiri macabre în 'Lumina din adâncuri'

La scurt timp după sosirea lui, o altă persoană interesantă apare în Cove: Isabella Valdez. Și ea se ascunde de doi bărbați extrem de periculoși care se află pe urmele ei. În scurt timp, Fallon o angajează ca asistentă. Reușește nu doar să-i organizeze viața haotică, dar este și de un real folos prin calitățile sale de a vedea aurele oamenilor și potențialele pericole care se apropie. Este prima dată când este prețuită pentru aceste abilități și nu este considerată nebună.

De la o verificare care părea de rutină, cei doi descoperă un ceas vechi care emană o energie malefică. De aici, Fallon și Isabella intră într-o aventură riscantă. Descoperă o conspirație incredibilă care implică o problemă din familia Jones, dar și arborele genealogic al fetei. În încercarea de a supraviețui și de a dezlega misterul, cu greu mai este timp pentru romantism. Fallon este acel bărbat de modă veche – elegant, protector cu femeile și grijuliu. Isabella, însă, este hotărâtă să nu lase pe nimeni să se apropie prea mult de ea…

Nu rata vineri, 31 martie cartea 'Lumina din adâncuri' de Amanda Quick. Vei găsi romanul alături de revista preferată, 'Libertatea pentru Femei', în colecția Cărți Romantice, la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și alte cărți de Amanda Quick:

Dragoste, aventură și peisaje mirifice în 'O rază de speranță' de Amanda Quick

'Surori secrete' de Amanda Quick, suspans și romantism