Lumea întreagă e fascinată de frumusețea reginei din Bhutan! E prietenă cu ducesa Kate

regina Jetsun din Bhutan a fasinat o lume întreagă

De câteva zile, chipul reginei Jetsun din Bhutan face încojurul lumii. Publicații de pe întreg mapamondul au remarcat frumusețea lui  Jetsun, care, la 27 de ani este oficial cea mai tânără regină din lume. Deși poartă numai haine tradiționale, ea este considerată și un model de eleganță. 

 

'Will și Kate de Himalaya'. Așa este supranumit cuplul format din tânăra Jetsun Pema  (27 de ani) și regele Bhutanului, Jigme Khesar Namgyel , 37 de ani, supranumit Regele Dragon. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu șase ani, pe când ea nici nu împlinise 21 de ani. S-au cunoscut la Londra, la o galerie de artă. Ea studia Relații internaționale, psihologie și istorie la Regent's College și adora să se plimbe prin galeriile de artă. El studia la Universitatea Oxford. S-au îndrăgostit la prima vedere, povestesc ei, fără să fi știut că sunt amândoi din Bhutan.

 

Tânăra regină e deja un exemplu de stil și bun gust

La nunta lor au asistat peste 50.000 de oameni, iar regatul îi adoră. Cuplul are fiu de doar un an, căruia i se spune 'micul dragon'. Deși obligată să poarte numai haine tradiționale, frumoasa jetsun e considerată de experți un exemplu de stil.  Deși colorate și lungi, veșmintele tradționale lasă la iveală pantofi și sandale de la cele mai de lux mărci, ceasuri și bijuterii de sute de mii de dolari. Cu toate acestea, modestia celei mai tinere regine din lume e recunoscută și apreciată. Cea cu care are o relație strânsă de prietenie este chiar ducesa Kate, soția prințului moștenitor al Marii Britanii. Anul trecut, Kate și Will au petrecut chiar o vacanță în Bhutan.

Locuitorii din Bhutan, doar aproape 800.000 la număr, adoră familia regală. Regele este modest și extrem de deschis cu poporul său iar Regina este implicată în acte de caritate cu Crucea Roșie, Asociația de Transplant precum și în ajutorarea invalizilor. Familia are o avere estimată la 30 de milioane de dolari. Puțină lume știe însă că înainte de venirea la tron a lui Jigme, tatăl său era extrem de aspru. Acesta a interzis deținerea de televizoare și aparate radio în Regat.

Citește și: