Luke Perry se pregătea de nuntă. Cine este și cum arată logodnica regretatului actor

Luke Perry se pregătea de nuntă. Cine este și cum arată logodnica regretatului actor

Regretatului actor Luke Perry, celebrul Dylan din „Beverly Hills, 90210', care a murit  la doar 52 de ani, îi mergea foarte bine pe plan profesional. El era implicat în numeroase proiecte  și se pregătea să meargă din nou la altar. Starul se logodise în mare secret cu terapeuta Wendy Madison Bauer(44 de ani).

 

Wendy Madison Bauer a fost alături de actorul Luke Perry, care a murit pe 4 martie, până în ultima clipă. Femeia, fostă actriță, acceptase recent cererea în căsătorie a lui Luke și cei doi începuseră planurile de nuntă.

Înainte să-și deschidă un cabinet de terapia de cuplu și familie Beverly Hills, Madison s-a aflat și ea timp de șapte ani în lumina reflectoarelor. Cunoscută drept Madison Bauer, ea a jucat din 2004 până în 2011 în filme seriale celebre precum „House', „Crash' sau „The Mentalist'.

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită la „Te iubesc de nu te vezi'. Cine va fi gaza emisiunii

Lodognica lui Luke Perry a fost actriță timp de 7 ani

Aceasta studiat Psihologia Clinică la Universitatea Antioch din Los Angeles. Are și o diplomă de licență în Științe Politice și Literatură Engleză de la Universitatea din Louisiana, unde a absolvit Summa Cum Laude.

Luke Perry și Madison au fost foarte discreți privind relația lor. Cei doi s-au afișat prima data împreună în public, în mai 2017, la premiile GLAAD Media din New York, însă au preferat să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Așa se face că doar apropiații știau că cei doi s-au logodit și aveau planuri de nuntă.

Luke Perry, cunoscut în întreaga lume pentru rolul lui Dylan, tânărul rebel din Beverly Hills, 9021,  a murit pe 4 martie, la spitalul Saint Joseph din Burbank, California, la câteva zile după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv.

Shannen Doherty, actrița care a jucat alături de Luke Perry în serialul „Beverly Hills 90210', a făcut declarații emoționante despre regretatul actor. Bruneta a fost devastată de teribila veste că partenerul ei din filmul care i-a făcut celebri s-a stins din viață.

 

Citește și: