I s-au rupt pantalonii în plin concert. Ce i-a transmis artistul designerului

lui John Stamos i s-au rupt pantalonii in plin concert

John Stamos, pe care cei mai mulți îl știu în postura de actor, mai ales din serialul 'Full House', are ca hobby și muzica. Iar în această perioadă este în plin turneu cu Beach Boys. Un turneu nu lipsit de incidente.

Într-un concert susținut recent, actorul-muzician în vârstă de 55 de ani a trecut printr-un moment penibil, pe care a știut însă să-l depășească grație simțului umorului.

Pantalonii vedetei au crăpat exact în zona care sub nicio formă nu trebuia expusă publicului. Departe de a ascunde sub preș un astfel de moment, despre care oricum tabloidele ar fi scris, Stamos, care a devenit recent tată, pentru prima oară în viața sa, actorul a scris despre asta pe Twitter.

'Prima oară când Tom Ford mă dezamăgește. Pantalonii mi s-au rupt la primele cinci minute de concert cu Beach Boys, în Dallas', a scris el pe rețeaua de socializare.

Mai mult, ca să nu existe dubii și curiozități, el a postat și câteva fotografii grăitoare, cu pantalonii care l-au pus într-o postură indecentă.

De menționat e că pantalonii sunt parte dintr-un costum de trei piese, de peste 5.000 de dolari, semnat de designerul Tom Ford.

Actorul a încheiat cu o glumă, în stilul caracteristic: 'Cred că Jonas este în spatele acestei farse! (sau fundul meu a crescut)'.

Ambele piste sunt posibile. În ultima vreme, John Stamos și muzicianul Nick Jonas și-au tot făcut farse unul altuia. Au purtat tricouri imprimate unul cu chipul celuilalt, ba chiar Stamos a afișat un fals tatuaj cu Nick Jonas.

Vezi și John Stamos a devenit tată! Își vede visul cu ochii la 54 de ani! Fotografia adorabilă pe care a împărtășit-o cu fanii

Citește și: