Întâi a rămas fără casă. Ce i s-a mai întâmplat actorului Gerard Butler

lui Gerard Butler i s-a furat autorulota

În urmă cu câteva luni, actorul Gerard Butler a rămas fără casă, după ce aceasta a ars în incendiile de vegetație care au mistuit California. Ghinioanele par să îl pândească pe actor, acum acesta rămânând și fără autorulota pe care o avea.

Deși nu era o autorulotă de 'ultimul răcnet', fiind fabricată în 1969 și evaluată la 11.000 de dolari,a ctorul ținea mult la ea și o folosea adesea.

O dusese recent la un atelier de recondiționare din San Fernando Valey, California. Însă de aici aceasta a fost furată de un individ care a spart poțile atelierului și a plecat cu ea.

Pentru moment nu există niciun suspect, a transmis poliția.

De menționat e că actorul irlandez de 49 de ani are o avere estimată la 30 de milioane de dolari, printre rolurile care i-au adus celebritatea și l-au făcut bogat se află „Lara Croft: Tomb Raider”, „Fantoma de la Operă”, „PS: I love you”, „Rocknrolla”, „Gamer”, „300 – Eroii de la Termopile” sau „Law Abiding Citizen”.

Vezi și Vedetele, victime ale incendiului devastator din California: casa lui Gerard Butler, făcută scrum, Lady Gaga și Kim Kardashian, evacuate

Citește și: