El e regizorul super-premiat căruia îi e teamă să iasă din casă. Suferă de o fobie foarte ciudată

lui david Lynch ii e teama sa iasa din casa

David Lynch este unul dintre cei mai apreciați regizori, el fiind și cel 'vinovat' pentru apariția serialului 'Twin Peaks'. Cu tot succesul pe care îl are în palmares și cu vârsta respectabilă la care a ajuns, 73 de ani, acesta are fobie ce poate părea de neînțeles unora.

Regizorul a recunoscut recent că uneori i-e teamă să iasă din casă. Acesta suferă de agorafobie, adică groaza de spații largi.

Nu-mi place să ies din casă. Ies în oraş, dar nu-mi place”, a spus regizorul într-un interviu recent.

„Să-mi găsesc puterea necesară pentru a ieşi pe uşă este dificil câteodată”, a mai explicat el.

Născut în Missoula, Montana, o comunitate mică, Lynch admite că teama sa este valabilă oriunde s-ar afla, inclusiv în orașele mici.

„O parte din mine şi-ar dori asta (să mă întorc întro comunitate mică – n. re.), dar cred că acum sunt afectate de problema drogurilor. Au început în marile oraşe, apoi în cele medii, apoi în zonele rurale. Drogurile cauzează multe, multe, multe probleme”, a explicat Lynch patre din teama sa.

„Multe oraşe erau foarte liniştite odinioară şi idilice, în vecinătatea naturii, cu adevărat calme şi frumoase”, a mai spus el.

„Când drogurile şi-au făcut apariţia, multe infracţiuni şi violenţă şi frică s-au strecurat acolo, precum şi multe poveşti triste. Cred aşadar că multe dintre aceste oraşe mici au fost pervertite”, a mai spus regizorul.

Vezi și Sfinții vindecători se ocupă de fiecare boală în parte. Știi la care să te rogi?

Citește și: