Au trecut trei decenii de când făcea furori cu rolul din „Renegatul”, iar actorul s-a schimbat total. A renunțat la plete și e de nerecunoscut. În ciuda imaginii pe care și-a promovat-o în „Renegatul”, de sex-simbol,  Lorenzo (60 de ani) nu are deloc noroc în dragoste. Acesta divorțează a cincea oară după șapte ani de mariaj cu mult mai tânăra actriță și fotomodel Shawna Craig (32 de ani).

Potrivit Page Six, actorul din „Falcon Crest” a intentat divorț în luna iunie, citând „diferențe ireconciliabile”.

Citește și: O mare actriță a fost răpită și ținută legată în portbagajul unei mașini. Înfiorător prin ce drama a trecut. Nimeni nu a știut acest lucru despre ea

Shawna Craig și Lorenzo Lamas divorțează după 7 ani de mariaj

Lorenzo Lamas, starul din „Renegatul”, divorțează a cincea oară!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Shawna s-a afișat în public, în prezența altui bărbat. Mai mult, Lorenza a precizat în actele de divorț că ei s-ar fi despărțit de pe data de 6 iunie 2016.

Vestea a uimit pe toată lumea, având în vedere că tânăra i-a arătat de  multe ori actorului că îl iubește la nebunie și a făcut multe sacrificii pentru el. Deși nu au avut nici un copil împreună, actorul având deja șase copii din mariajele anterioare, Shawna a fost de acord să-l facă bunic pe soțul ei. Mai exact, Shawna a decis să o ajute pe fiica lui Lorenzo,  Shayne Lamas, să devină mamă, fiind mamă surogat pentru ea. Shawna l-a adus pe lume pe nepoțelul soțului ei pe 4 iulie 2015, acesta fiind numit Lyon Lamas-Richie.

Shawna Craig și Lorenzo Lamas s-au căsătorit în 2011, în  Cabo San Lucas, Mexic, după doar trei luni de relație.

Citește și: