Loredana va juca într-un celebru musical

Loredana va juca într-un celebru musical

Pentru această primăvară, Loredana pregătește un proiect special. Artista va juca în rolul lui Judy Garland într-unul dintre musicalurile celebre de pe Broadway.

 

Loredana a dezvăluit detalii despre unul dintre cele mai spectaculoase proiecte în care va fi implicată în această primăvară.

'Voi pregăti un musical – 'La capătul curcubeului' ('End of the Rainbow'). Povestea lui Judy Garland, ultimele ei concerte, înainte să plece dintre noi, la o vârstă fragedă, pentru că a murit foarte tânără. Este o provocare extraordinară', a spus artista în emisiunea 'Ne vedem la TVR', care a mai menționat și alte detalii din culisele producției bucureștene.

Credit foto: PR

Judy Garland

'End of The Rainbow' va fi regizat de Răzvan Mazilu, coregraful, dansatorul și regizorul care a semnat cele mai de succes musicaluri din România ultimilor ani. De la 'Cabaret' la teatrul German din Timișoara până la 'West Side Story' la Teatrul Odeon din București.

Loredana îi va avea ca parteneri pe Emilian Oprea și Gelu Nițu

Partenerii de scenă ai Loredanei vor fi actorii Emilian Oprea, tânărul care după multe roluri în teatru a devenit cunoscut românilor cu rolul procurorului Panait din filmul 'De ce eu?', și Gelu Nitu, un actor cunoscut din filmul lui Lucian Pintilie, 'Balanța', din seriale de televiziune și din spectacole de teatru jucate la Odeon, TNB sau Metropolis.

Casting pentru dansatori, în data 21 martie

O avanpremieră a musicalului 'La capătul curcubeului' este planificată pentru această primăvară, iar echipa a anunțat datele unui casting pentru dansatori: 21 martie, ora 11, la Cinema Pro.

 

Credit foto: Pro Tv, PR