Loredana și Toto Cutugno au cântat împreună piesele celebrului artist italian

Loredana și Toto Cutugno au cântat împreună piesele celebrului artist italian

Diva inamorata a României, Loredana, și Toto Cutugno, el italiano vero, s-au reîntâlnit după 20 ani într-un restaurant din capitală.

 

Una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe românce Loredana l-a reîntâlnit pe Toto Cutugno într-o locație unde semifinalistul artistei de la 'Vocea României', italianul Antonio Fabrizi, susținea un concert.
L-am reîntâlnit pe Toto Cutugno după mai bine de 20 de ani de la Cerbul de Aur! Ne-am propus să nu mai treacă atâta timp până la următoarea întâlnire și este posibilă o nouă colaborare. Am și cântat Lasciatemi Cantare', celebrul cântec al lui Toto, împreună cu Antonio Fabrizi. Toto a modificat ușor textul piesei și în loc de un italiano vero' a rostit una rumena vera'. Grazie, signore Cutugno!', a declarat artista.

Loredana și cadourile ei speciale pentru femei

De asemenea, la începutul acestei luni, de 1 și 8 martie, Loredana a lansat două piese, cadouri speciale pentru femeile din România. Prima se numește 'Miroși a dragoste', iar cea de-a doua 'Venus și Marte'. Ambele sunt extrase de pe cel mai recent album al artistei, Imaginarium.
'Sunt sigură că vă vor bine dispune și vă vor duce într-o lume magică, de visare', spune Loredana.

 

Credit foto: PR