E acuzată că și-a făcut tot felul de intervenții, dar un lucru e cert. Pătrățelele vorbesc de la sine! Loredana Groza, așa cum nu ai mai văzut-o!

Loredana s-a pozat cu patratelele de la abdomen la vedere

De ceva vreme încoace, Loredana e tot mai schimbată, fapt sesizat de toți fanii săi. Aceștia sunt siguri că Loredana a suferit mai multe intervenții menite să o întinerească, mai ales la nivelul feței.

Artista nu a făcut până acum niciun comentariu pe această temă. Însă cei care o acuză ar trebui să îi privească cele mai recente postări pe rețelele de socializare. Operată sau nu, Loredana arată mai bine ca niciodată la cei 49 de ani ai săi.

 

View this post on Instagram

 

A great week starts with a great work out!? Just do it:) Have a good one my little angels??~Loredana ____________ #fierce #workthatbody #love #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on


Nicio intervenție din lume nu-ți poate face 'pătrățele' la abdomen, iar ale Loredanei sunt foarte vizibile în cea mai recentă postare.

Îmbrăcată sport, într-un top scurt și pantaloni ¾ mulați, cântăreața s-a pozat la sală, unde e clar că nu merge doar ca să-și facă selfie-uri.

Trupul lucrat trădează faptul că petrece multă vreme la sală. Și e cu atât mai admirabil cu cât toată lumea știe că artista are o fată de 21 de ani!

Vezi și Loredana Groza are o frumusețe de fată. A împlinit 21 de ani și seamănă perfect cu mama ei

Citește și: