Loredana i-a pregătit o super petrecere de majorat fiicei sale

Loredana i-a pregătit o super petrecere de majorat fiicei sale

Elena, fiica cântăreței Loredana Groza și a lui Andrei Boncea, și-a sărbatorit împlinirea vârstei de 18 ani cu o petrecere în care fiecare invitat a fost rugat să poarte ceva strălucitor.

 

Printre invitați s-au aflat colegii de școală ai Elenei, prietenele ei cele mai apropiate, bunicii și membri ai familiei extinse, trupa Loredanei, echipa de la Vocea României, dar și vedete care o cunosc de când s-a născut.

Mihail i-a cântat piesa preferată

Pe lângă cadourile speciale, Loredana și Andrei Boncea i-au mai făcut o surpriză Elenei: l-au invitat pe Mihail să cânte 'Mă ucide ea', una dintre piesele preferate ale sărbătoritei. Momentul a fost unul foarte emotionant pentru că Elena nu se aștepta la un asemenea invitat. Ea este o fană a lui Mihail la ale cărui concerte a fost de-a lungul timpului.

Credit foto: Petru Ivu

Mihail și Elena

Cadoul lui Smiley: trupa Shot

Smiley, bun prieten cu Loredana, dar și cu Elena, n-a venit cu mâna goală ci, pe lângă multe jucării mari de pluș, i-a adus și pe cei patru băieți de la Shot, trupa pe care a lansat-o recent.

Credit foto: Petru Ivu

Smiley, Elena, Loredana și trupa Shot

'Acum 18 ani aduceam pe lume ființa cea mai iubită din univers, pe Elena!!! Azi e majoratul ei… Când au trecut anii, de la o mogâldeață cu nasul în vânt la o domnișoară, am fost martora transformărilor ei!!! La Multi Ani prințesa mea!!! Să fii fericită și să ai parte de o viață ca în povești, prințesa mea! Te iubesc și îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă!', a scris Loredana pe Facebook.

Petrecerea s-a încheiat aproape de dimineață, după ce a fost degustat tortul cu trei etaje, iar majoritatea invitaților artiști au urcat rând pe rând pe scenă, într-un concert improvizat, însoțit de multe hohote de râs și încheiat cu un foc de artificii.

Credit foto: Petru Ivu

Florin Călinescu și Elena

Credit foto: Petru Ivu