Loredana, divă și în vacanță. Fotografii cu ea la plajă, în Thailanda

Loredana la plaja

Loredana s-a întors recent dintr-o vacanță petrecută în Thailanda, alături de fiica ei, Elena, și nu mai contenește să arate fanilor ce bine s-a distrat.

Ce frapează însă din pozele artistei postate pe Instagram nu e albastrul apei, albul nisipului sau cerul clar, ci ținutele alese de cântăreață. Par haine de scenă în toată regula.

Sunt elegante, sexy, cu stil, unele chiar în culori îndrăznețe, departe de hainele lejere pe care cei mai mulți dintre noi le împachetează în geamantan atunci când merg în vacanță.

S-a pozat pe plajă, nu însă în costumul de baie, pe barcă, lângă zgârie-nori, la înalțime, împreună cu un barman din Turcia care a și creat un cocteil căruia i-a dat numele 'Loredana', alături de stewardese, în avion, cam în toate ipostazele care-i ofereau un cadru pentru poză.

Una peste alta, e clar că vedeta s-a distrat de milioane și că s-a întors cu bateriile încărcate. De altfel, Loredana știa la ce să se aștepte, ea neaflându-se în Thailanda pentru prima oară. A mai fost acolo inclusive în 2017.

Vezi și Loredana Groza și-a șocat din nou fanii. I-a uimit pe toți cu ultima ei apariție. Se apropie de 50 de ani, dar…

Citește și: