Prezențe surpriză în juriul Cerbului de Aur 2019. Era momentul să li se recunoască valoarea!

Loredana in juriul festivalului Cerbul de Aur 2019

Cântăreţii Loredana Groza şi Ricky Dandel se numără între artiştii care alcătuiesc juriul concursului Cerbul de Aur 2019, a anunțat miercuri Televiziunea Română.

Loredana, una dintre cele mai de succes cântărețe din România, Vasile Şirli, care a compus timp de 28 de ani muzica originală pentru Disneyland Paris, cântăreţul şi fostul prezentator al festivalului Ricky Dandel, artista belgiano-franceză Victor Laszlo şi cântărețul italian Erminio Sinni sunt membrii juriului care va decide câştigătorii concursului internaţional Cerbul de Aur 2019.

A 19-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. 12 concurenți din 10 ţări se vor bate pentru premii în valoare totală de 55.000 de euro.

Anul trecut, Iniz Neziri, din Albania, a câştigat marele trofeu al festivalului, în valoare de 25.000 de euro.

În ceea ce priveşte recitalurile, primele nume anunţate de organizatori pentru anul acesta sunt Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes.

Fiul lui Ricky Dandel, una dintre gazdele festivalului. Tatăl lui e în juriu

Eda Marcus, prezentatoare de ştiri sportive de la TVR, şi cântăreţul şi actorul Elvin Dandel, fiul lui Ricky Dandel, vor fi gazdele festivalului. Elvin a mai fost gazda festivalului în 2008.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Biletele pentru Cerbul de Aur au fost puse în vânzare. Pentru cele patru zile ale festivalului, 22 – 25 august, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete, cu preţuri pornind de la 70 de lei. Ele sunt disponibile pe Eventim.ro.

Festivalul internaţional Cerbul de Aur, lansat în urmă cu 51 de ani, a fost reluat în 2018, după o întrerupere de 9 ani.

Aproximativ 6 milioane de lei din bugetul Societăţii Române de Televiziune pe 2019 au fost alocaţi pentru ediţia de anul acesta.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii. De-a lungul anilor, la festival au participat, între alţii, Diana Ross, Julio Iglesias, Dalida, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Toto Cutugno, Boy George, James Brown, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink şi Sheryl Crow.

Vezi și S-a decis cine va prezenta Cerbul de Aur! A fost o luptă pe viață și pe moarte. Mădălina Ghenea și Ramona Bădescu au pierdut. Uite cât va încasa vedeta

Citește și: