Loredana Groza și-a șocat din nou fanii. I-a uimit pe toți cu ultima ei apariție. Se apropie de 50 de ani, dar…

Loredana Groza și-a șocat din nou fanii. I-a uimit pe toți cu ultima ei apariție. Se apropie de 50 de ani, dar…

Loredana Groza știe să atragă atenția de fiecare dată când apare în public sau la TV. Frumoasa artistă, în vârstă de 48 de ani, a fost invitată astăzi într-o emisiune TV pentru a vorbi despre noul ei show „Cântă acum cu mine', însă a șocat pe toată lumea cu ținuta ei.

 

Se apropie de 50 de ani, dar nici nu-i pasă. Loredana refuză să îmbrătânească și în ciuda vârstei sale se îmbracă în ținute provocatoare și sexy ca la 20 de ani. Artista a apărut în emisiunea emisiunea „Vorbește Lumea', într-o ținută neagră, afișând un decolteu foarte îndrăzneț ce-i lăsa la vedere sânii.  Cu toate acestea, Loredana are de ce să se mândrească cu trupul ei. Aceasta afișează o siluetă de invidiat și este plină de energie.

Loredana a fost criticată recent de fanii, care au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice la nivelul feței, iar Loredana a ales să le răspundă într-o emisiune TV. „Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea', a declarat Loredana Groza, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.

Citește și: Adelina Pestrițu, într-o ținută pentru care a fost aspru criticată: „Ți-au ieșit prea artificiali în poza asta'

 

Loredana Groza iubește de 20 de ani același bărbat

Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci feminine de la noi și una dintre cele mai apreciate artiste. Nu doar că are o carieră spectaculoasă, însă ea a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea de profesională, ea și soțul ei formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Celebritatea și succesul nu au schimbat-o deloc pe Loredana Groza (48 de ani). În ciuda ispitelor întâlnite de-a lungul carierei ei, ea reușește de mai bine de 20 de ani să iubească același bărbat. Lori este căsătorită din 1998 cu producătorul de film Andrei Boncea (46 de ani). Cei doi au împreună o fiică, Elena (20 de ani), însă ei au reușit să-și țină viața de familie departe de lumina reflectoarelor și nu se cunosc prea multe detalii despre familia ei. Chiar dacă din punct de vedere artistic, Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, când a fost vorba despre viața sa personală, cântăreața a preferat să rămână discretă.

Citește și: