Loredana Groza s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au reacționat imediat: „Tu îmbătrânești…”

Loredana Groza s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au reacționat imediat: „Tu îmbătrânești…”

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, a fost criticată în ultimele luni de fani, care susțin că ar fi exagerat cu operațiile estetice la nivelul feței. Însă, recent Loredana le-a închis gura tuturor, publicând de câteva zile imagini cu ea nemachiată.

 

La sfârșitul anului trecut, Loredana și-a făcut o schimbare de look și a optat pentru extensii de păr  și un machiaj strident, care nu a fost deloc pe placul faniilor. Aceștia i-au spus că începe să semene cu Bianca Drăgușanu și au întrebat-o dacă și-a făcut ceva la față.  Loredana a reușit însă acum să le închidă gura tuturor, postând noi imagini cu ea nemachiată pe rețelele de socializare.

Citește și: Imaginea cu care Andreea Marin și-a uimit fanii. Și-a arătat sânii în toată splendoarea lor

Loredana Groza nu-și arată deloc vârsta

 

Celebra artistă va împlini anul acesta 49 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta și e la fel de frumoasă ca în tinerețe și abia dacă se văd câteva riduri pe față.

„Sunteți atât de frumoasă nemachiată, arătați minunat', „Ce frumoasa ești naturală,  Lory', „Bravo, Loredana, ești superba, foarte bine ca te menții în formă, respect', „O buna dovadă pentru (invidioși și invidioase) cât de frumoasa ești și nemachiată', „La naiba…tu îmbătrânești Lori?!', „Nu știu ce filtre foloseșt, dar arăți extraordinar..', au fost câteva dintre comentariile faniilor.

 

Citește și: