Loredana Groza, o nouă schimbare de look spectaculoasă. Cum arată artista acum: „Felicitări pentru curaj!”

Loredana Groza, o nouă schimbare de look spectaculoasă. Cum arată artista acum: „Felicitări pentru curaj!”

Loredana Groza este cunoscută pentru faptul că adoră să fie extravagantă și să-și uimească fanii cu fiecare apariție. Artista a trecut acum printr-o nouă schimbare de look, care pare să fie pe placul fanilor.

 

După ce oamenii i-au spus că începe să semene cu Bianca Drăgușanu și au întrebat-o dacă și-a făcut ceva la față, Loredana a postat o nouă imagine pe conturile de soacializare unde uimește cu un nou look.

Citește și: Imaginile cu care Loredana Groza și-a uimit fanii. Pare cu 20 de ani mai tânără

Loredana Groza a fost lăudată de fani

Frumoasa artistă,  considerată una dintre cele mai bune voci feminine de la noi,  a renunțat la extensiile de păr și la machiajul strident pentru care a fost aspru criticată. În noua imagine, celebra cântăreață, în vârstă de 48 de ani, apare cu suvițe de culoare mov și cu un machiaj discret, având pe cap o căciulă neagră. „Nu am regrete pentru ce am făcut, doar pentru ce nu am făcut', a scris Loredana Groza la imagine.

Fotografia s-a bucurat de succes în rândul fanilor, care par foarte încântați acum de noul look al artistei. „Fată, ești perfectă', „Ești superbă! Felicitări pentru curaj', „Acum te iubesc mai mult', „Divă', „Arăți foarte bine', au fost câteva dintre mesajele internauților.

Citește și: