Loredana Groza are o frumusețe de fată. A împlinit 21 de ani și seamănă perfect cu mama ei

Loredana Groza are o frumusețe de fată. A împlinit 21 de ani și seamănă perfect cu mama ei

Loredana Groza are de ce să fie mândră. Are o carieră de succes, dar are și o fiică superbă, care a împlinit recent 21 de ani.

 

Loredana Groza este topită după fiica ei.  Demonstrează acest lucru și prin postarea ei de pe Instagram, din data de 14 iulie, când fiica ei, Elena a împlinit 21 de ani. Celebra artistă i-a transmis un mesaj emoționant fiicei ei. „La multi ani, Elena! Tu ești cel mai frumos lucru din viața mea. M-am învățat ce înseamnă iubirea și încă învățîn fiecare zi cum să devin o mamă mai bună pentru tine. Își doresc să fii fericită și sănătoasă și să ne  emoționezi mereu cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Ești ceamai frumoasă fată din lume și mama te iubește', a scris Loredana pe pagina ei de facebook.

 

 

 

Loredana Groza s-a căsătorit cu Andrei Boncea, tatăl Elenei, pe 10 iunie 1998

 

În 1998, pe 10 iunie, chiar de ziua ei de naştere, Loredana Groza se căsătorea cu Andrei Boncea, pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena.

Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci feminine de la noi și una dintre cele mai apreciate artiste. Nu doar că are o carieră spectaculoasă, însă ea a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea de profesională, ea și soțul ei formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ani? De ce artista a refuzat tot timpul să vorbească despre el