Loredana i-a lăsat pe toți mască! E ireal de flexibilă la cei 49 de ani ai săi! | VIDEO

Loredana face spagatul in aer

Loredana postează adesea fotografii de la sală pe rețelele de socializare. Și deși vedem că are abdomenul extrem de tonifiat, tot nu ne vine a crede că vedeta chiar face sport ”pe bune” acolo, imaginându-ne, poate un pic răutăcioși, faptul că preferă acest fundal pentru pozele pe care le postează pe rețelele de socializare.

Realitatea este însă că artista de 49 de ani chiar transpiră la sală. În niciun caz nu merge acolo doar pentru a se poza. Ia la rând aparatele și știe bine ce are de făcut cu fiecare.

Recent, a postat pe Instagram un filmuleț în care face stretching și dă dovadă de o flexibilitatea de-a dreptul uimitoare.

 

View this post on Instagram

 

Stretching your body & mind is essential to avoid rigidity?‍♂~Loredana ________________ #workdatass #flexibility #mind #body #soul #free #love #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Uimitoare nu doar pentru vârsta ei, ci pentru orice vârstă!

Cântăreața reușește să facă șpagatul în aer fără pic de efort. Chipul ei nu trădează faptul că ar trece printr-ujn efort extrem. Niciun mușchi nu se încordează pe fața ei, niciun spasm nu apare, ceea ce înseamnă că vedeta face în mod regulat acest exercițiu.

De fapt, e clar că vedeta se antrenează din greu tot timpul, pentru că altfel nu ar fi reușit să ajungă la o astfel de formă.

„Bravo, Lori dragă! O inspirație pentru toți! Minte tânără și, evident, trup tânăr. Mă bucur pentru tine, văzând cum înflorești și strălucești în fiecare zi”, i-a scris o admiratoare.

Toți fanii au doar cuvinte de bine la adresa ei. Aproape toți, pentru că cineva comentează cu subînțeles: ”Sindromul Madonna !!???”. La 61 de ani, Madonna se antrenează la fel, din greu, însă recent vârsta și-a spus cuvântul, vedeta accidentându-se pe scenă și suferind de dureri groaznice. Din cauza acestora a fost nevoită să anuleze mai multe concerte.

Citește și: