Loredana, cu pieptul la vedere într-un matinal TV. Vedeta vorbește deschis despre sex

Loredana cu pieptul la vedere

Luni dimineață, Loredana a fost invitată, alături de Călin Gruia, cu care are o colaborare, fiind vorba despre piesa 'Dependența mea', în matinalul 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Fără să țină cont că era vorba despre o emisiune de dimineață, artista a venind cu bustul aproape la vedere. De altfel, întreaga emisiune s-a concentrat pe sex.

Dacă o parte dintre internauți s-a arătat scandalizată de lipsa de decență a vedetei, nu la fel au reacționat gazdele emisiunii. Mai mult, Loredana și-a asumat goliciunea, spunând 'Eu am inventat conceptul'.

Vedeta, care a fost văzută de public așa cum a lăsat-o Dumnezeu în filme ca 'A doua cădere a Constantinopolului', a fost însă lăudată de fanii săi, pe contul de Instagram.

asa a aparut Loredana in emisiune

Totuși, sunt și unii care îi bat obrazul, reproșându-i că exagerează: 'Mi-ai placut intotdeauna si mi placi si acum… insa mi se pare ca exagerezi un strop… este prea….prea…(…)'.

Alții îi reproșează nu goliciunea, ci faptul că a apelat prea mult la operațiile estetice: 'Loredana, ai fi fost si mai superba daca ai fi un model de femeie care isi accepta frumusetea in ridurile vietii….. Erai superba si te admiram enorm. Tu nu aveai absolut nevoie de asa ceva, erai atat de frumoasa!!!! Loredana pura din Buna seara iubito!!!!'.

Despre sex, fără perdea

Loredana este însă o femeie asumată, în stare să recunoască fără ocolișuri cine e și ce experiențe a avut. În emisiunea TV, vedeta a dezvăluit că a avut aventuri de o noapte și că Sunt cele mai bune, pentru că nu ai nicio obligație', a explicat artista.

În plus, a admis că i s-a întâmplat de multe ori să uite numele celui cu care a ieșit la întâlnire.

Ce nu a făcut însă până la această vârstă este sex în piscină sau mare, nu a privit împreună cu partenerul filme pentru adulți și nici nu a jucat poker 'pe dezbrăcate'. I s-a întâmplat însă să fie surprinsă de cineva în timp ce făcea sex. 

Vezi și Loredana, sexy sau exagerat? Fanii sunt nedumeriți: Cred că ai luat rochia cu spatele în față'

Citește și: