Loredana Chivu, criticată dur după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România, unele de 2 kilograme! Vedeta a reacționat prompt

Loredana Chivu si-a pus cele mai mari silicoane din Romania

Loredana Chivu nu mai are nimic din trăsăturile de acum câțiva ani. A modifcat tot ce se putea la ea, iar recent a devenit posesoarea celor mai mari silicoane din România, unele de 2 kilograme.

Fanii i-au reproșat că are 'sânii mai mari decât capul' și că într-o zi va rămâne cocoșată de atâta greutate.

'În curând intri în Cartea Recordurilor, și ai să o întreci pe acea femeie ce venea la Măruță spărgând orice doze cu bere, pepeni, cărămizi, cu sânii imenși…', i-a scris cineva.

Pentru toți, Loredana Chivu a avut un singur răspuns: „Ca idee arăt cum vreau și îmi place mie, nu cum ați vrea voi. V-am pupat”.

De obicei, vedeta se abține să răspundă fanilor, dar de această dată a ținut să precizeze cum stau lucrurile. E alegerea ei, una asumată, pe care nu o regretă deloc.

Totuși, se vede cu ochiul liber că silicoanele de 2 kilograme sunt imense pentru corpul ei, mai cu seamă că și-a făcut și o liposucție pentru a scăpa de grăsimea nedorită.

Vezi și Vedeta intră la operație. Renunță la silicoane: 'Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut'

Citește și:

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina! Vedeta s-a pozat în costum de baie. A spus și care e secretul relației ei

Liviu Vârciu, prima imagine cu fiul său și al Andei Călin: „La plimbare cu al meu!'