Lora și iubitul ei rămân în continuare blocați în Bali! Motivul pentru care cei doi nu pot pleca acasă

Lora și iubitul ei rămân în continuare blocați în Bali! Motivul pentru care cei doi nu pot pleca acasă

Lora și iubitul ei, Ionuț, au plecat într-o vacanță de vis în Bali chiar înainte să izbucnească pandemia, iar cei doi au rămas blocați acolo. După trei luni de izolare pe insula exotică, cei doi au crezut că în sfârșit pot pleca acasă, îsă acest lucru nu este încă posibil.

 

Artista anunța încântată că după ridicarea estăriid e urgență vor reuși să vină acasă pe 9 iunie. Însă planurile lor au fost iar date peste cap.  Zborul cu care puteau să ajungă în România a fost anulat din nou. Lora și Ionuț sunt nevoiți să mai stea o lună în Bali.

„Trebuie să vă spun ceva. Sunteți pregătiți? Zborul nostru a fost din nou anulat. S-a amânat totul pentru cel puțin 25 iunie. Speram ca pe 9 iunie să putem pleca', a spus Lora.

Lora și Ionuț au povestit că vacanța lor în Bali s-a prelungit nepermis de mult din cauza pandemiei. Chiar dacă sună ca un vis frumos să fii blocat într-un loc atât de pitoresc, totuși, dorința de a se întoarce e mai mare, mai ales că cei doi și-au cam cheltuit toți bani. AU fost nevoiți să-și închirieze o casă și chiar dacă și-au creat acolo toate condițiile, ei își doresc foarte mult să revină acasă.

Cu toate acestea, Lora și Ionuț încearcă să-și facă cât mai multe amintiri frumoase în acest colț de rai, iar artista împărtăsește cu fanii ei, poze extrem de sexy realizate în locuri de vis. Ce-i drept se pare că Lorei îi priește viața în Bali, ea fiind într-o formă fizică de zile mari. Aceasta arată mai bine ca oricând și afișeză o siluetă de invidiat și un corp de invidiat.

Citește și: