Lora, din nou la spital după moartea mamei ei

Lora, din nou la spital după moartea mamei ei

Lora este devastată de moartea mamei ei, iar la doar câteva zile de la înmormântare artista a ajuns din nou la spital.

Frumoasa artistă a fost surprinsă serile trecute, împreună cu iubitul ei, Ghenu, la un spital privat din Capitală de paparazzi Spynews. Se pare că problemele nu s-au terminat pentru Lora și o altă persoană apropiată se află în spital. Artista avea o pungă de plastic în mână, probabil cu apă și alimente,  pe care i-a adus-o pesemne persoanei care este internată acolo.

După ce au terminat vizita la spital, Lora și Ghenu au mers la un restaurant de unde și-au luat mâncare la pachet.

Îngândurată, abătută și fără niciun zâmbet pe față, Lora nu și-a revenit încă după pierderea suferită.

Mama Lorei a fost răpusă de cancer

Lora și-a condus mama pe ultimul drum, marți. Mihaela Petrescu a fost răpusă de cancer, o boală nemiloasă, pe care Lora a tot sperat că o va putea învinge, dar din păcate nu a reușit.

Lora era foarte apropiată de mama ei, care a susținut-o cel mai mult în ariera ei. Cântăreața a făcut public un mesaj emoționant de la mama ei, la scurt timp după ce aceasta s-a stins din viață.

„Ca sa respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniștit, ai inceput sa te agiti dupa 3 noaptea iar cand s-a facut lumina afara ai hotarat sa ma convingi ca vei scoate nasul la soare 🙂 n-am fost prea agitata, imi frecam spatele ca sa mai atenuez durerea, am fost organizata, am aranjat cu un vecin sa ma duca cu masina la spital, cu bagajelul, totul a fost exact la timp, am trecut si de faza cu sala de travaliu, fara urlete jenante, iar la 10,30 cand ti-am auzit piuitul m-am linistit complet…erau altii in jur care incepusera agitatia:) prioritatea imediata era papica, ori eu n-aveam ce sa-ti dau….ai fost alaptata de o alta mamica din salon pana am avut eu lapte…urmatoarea grija a fost numele…alt circ, alta batalie pe care am castigat-o 🙂 cum-necum, mi-au cam iesit treburile asa cum am vrut, si ma gandesc acum ca Dumnezeu m-a ajutat pentru ca am fost rezonabila, n-am cerut imposibilul…si cu siguranta tot Dumnezeu ne-a adus impreuna, suntem un „tot” destinat sa faca bine in viata asta, atat cat se poate si cui merita….sa imprastiem iubire acolo unde e teren fertil, si unde nu mai pot eu, sa fii tu ! Putere iti doresc si ganduri bune, protectie divina si ajutor neconditionat de la cei ce te iubesc! Stiu ca vei fi cu siguranta un OM adevarat!” – Mama, 23 iul 2019 ”, e mesajul postat de Lora.

Citește și: