Liviu Vârciu, prima declarație după ce s-a despărțit de iubita lui, Anda Călin. Ce spune artistul

Liviu Vârciu, prima declarație după ce s-a despărțit de iubita lui, Anda Călin. Ce spune artistul

Liviu Vârciu a dat primul interviu după despărțirea de Anda Călin, iubita lui care l-a făcut recent din nou tată. Artistul  a vorbit despre fiicele lui, Carmina și Anastasia. El a mărturisit că nu mai are nevoie de dragoste, ci tot ce își dorește este să fie sănătos și să muncească să le ofere celor două fete ale lui tot ce își doresc.

„Nu mai îmi doresc nimic. Nu mai îmi doresc iubire, nu mai îmi doresc nunți, situații, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic…Sunt foarte bine așa cum sunt, nu îmi doresc decât familia mea să fie sănătoasă. Când zic familie mă refer la părinții mei și la fetele mele. Eu să fiu sănătos să pot să le duc pe toate și să-i susțin pe toți, așa cum îi susțin și mă bucur că o pot face atât de bine. Și atât. Nu mai îmi doresc iubire. Vreau doar ca fetele mele să fie sănătoase și să mă bucur de ele. (…). Sunt fericit. Chiar nu mai am nevoie de nimic' a declarat Liviu Vârciu pentru Antena Stars.

Mai mult, el și-a explicat și decizia de a o duce pe fiica lui cea mare, Carmina, să-și facă un tatuaj.

„Sunt un tată ori inconștient, ori genial. Mi-am făcut un tatuaj pentru că fata mea și-a dorit foarte tare și îmi tot spune treaba asta de vreo doi ani și jumătate. Și mi-am zis, băi, decât să se tatueze într-o scară de bloc, mai bine o iau de mânuță și își face un tatuaj cu mine. Mi-a zis că vrea să scrie „Atâta timp cât voi trăi' și tu să-ți scrii „Tu vei fi copilul meu'. Am primit multe mesaje pe Instagram în care m-au felicitat pentru inițiativă. Mi-am tatuat copilul la 17 ani, mi-am făcut copilul fericit, nu știu dacă am greșit, dar nu mai e ca pe vremea mea. Mama mă ducea direct la dezalcoolizare…Eu iau copilul decât în vacanța de vară, acum e în Arad. O văd mai rar, în vacanța de vară sau câteva zile în vacanța de iarnă', a mai spus el.

 

Citește și: Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum a slăbit 6 kilograme. Iată ce dietă ține și ce face în fiecare zi

Liviu Vârciu a anunțat în iulie despărțirea de Anda Călin

Liviu Vârciu a anunțat, la începutul lunii iulie,  într-un mesaj pe rețelele de socializare că el și Anda s-au despărțit, deși abia deveniseră părinți în toamna anului trecut.

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viață: uneori, pur și simplu, oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună . Vă pup și vă iubesc!',  a declarat Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu, bunul prieten al lui Vârciu, a dezvăluit, de asemenea, că artistul a încercat foarte mult să-și salveze relația, însă între el și Anda aveau loc discuții aprinse. „Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (…) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței’a spus Andrei Ștefănescu, la „Răi da Buni’.

Citește și: