Lionel Richie i-a urat fiicei sale să aibă parte de multe eșecuri

Lionel Richie i-a urat fiicei sale sa aiba parte de multe esecuri

Cântărețul Lionel Richie este adeptul parentingului dur. O spune chiar el, recunoscând că, atunci când fiica sa, Sofia, l-a anunțat că vrea să-i calce pe urme, intrând în lumea divertismentului, el i-a urat să aibă parte de multe eșecuri.

Artistul a explicat că doar așa supraviețuiești în showbiz și înveți să nu te mai simți îngrozitor atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum te aștepți. 'Trebuie să fii lovit peste față!', a spus el, menționând că așa e perfect normal și chiar de dorit.

'I-am spus: Își doresc multe eșecuri!', a povestit Lionel Richie că i-a spus fiicei sale Sofia, în vârstă de 21 de ani. Artistul mai are o fată, pe numele Nicole, în vârstă de 38 de an, și un băiat, Miles Richie, de 25 de ani.

Mai mult, cântărețul i-a spus fiicei sale, care își încearcă norocul în actorie, că mai ales ei îi va fi și mai greu, pentru că lumea are niște așteptări dată fiind familia din care provine.

Dacă în ceea ce privește viața profesională, Lionel își permite să-i sfătuiască pe copiii lui, când vine vorba despre viața personală, se abține. 'Pur și simplu nu poți să te bagi acolo. Dacă ești părinte, vei înțelege', a spus el artistuld e patru ori premiat cu Grammy.

Vezi și Fiica lui Eminem a implinit 24 de ani. Seamana sau nu cu tatal ei?

Citește și: