Analizează cu atenție palma stângă a bărbatului pe care îl iubești. Linia inimii pornește la aproximativ un centimetru mai jos de degetul mic și urcă spre mijlocul palmei, ajungând uneori la baza degetelor mari. Iată cum trebuie să o interpretezi.

1. Linia inimii ajunge la degetul mijlociu

O astfel de linie curbată trădează un bărbat pasional, cuceritor, amator de noi aventuri și puțin statornic. Nu este cel mai bun partener să-ți faci planuri de viitor și să speri la o căsnicie de durată. El trăiește clipa, știe să se distreze și poate fi un tovarăș excelent pentru petreceri și distracții.

2. Linia inimii ajunge la degetul arătător

Își găsește greu o parteneră potrivită și nu se implică în relații pasagere. Este interesat să se căsătorească de tânăr și să își întemeieze o familie pe care să se poată baza toată viața. Iubește cu sinceritate, se implică în viața de familie și în creșterea copiilor și este capabil de sacrificii mari pentru cei dragi. Este tandru și afectuos, dar cere multă atenție și afecțiune din partea femeii iubite.

3. Linia inimii se oprește în mijlocul palmei

Linia inimii scurtă este specifică bărbaților practici și materialiști. Sentimentele contează mai puțin pentru ei, dar pot fi parteneri de încredere și buni părinți. Un astfel de soț va fi mai exigent, responsabil și atent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ta, dar va fi mereu pregătit să te sprijine. Va avea grijă de bunăstarea familiei și se va strădui să îți împlinească dorințele, chiar dacă nu îți spune prea des “te iubesc” și nu îți aduce flori.

4. Linia inimii este dreaptă și străbate toată palma

Este genul de bărbat căruia îi place să despice firul în patru, să analizeze ce a fost și ce ar putea să fie, cu riscul de a deveni adesea cicălitor. Vor fi momente în care nu îți va fi ușor să îl suporți, dar poate fi un partener responsabil și fidel. Are tendința de a gândi prea mult lucrurile și acționează, uneori, prea târziu, astfel că inițiativa îți aparține ție. De multe ori vei simți că ezită să ia singur o decizie, dar acest lucru nu este neapărat de condamnat.

5. Linia inimii coboară spre degetul mare

Fire ascunsă, acest bărbat poate fi un partener ideal dacă reușești să îi afli tainele. Îi este foarte greu să își arate sentimentele, dar va fi un soț afectuos. În general, se va strădui să îți facă pe plac, va încerca să intuiască ceea ce îți dorești, înainte să îi spui tu. Este omul surprizelor frumoase și face tot posibilul ca relația lui de cuplu să fie una liniștită și armonioasă. Se străduiește să fie acceptat și să fie iubit, astfel că este capabil să dăruiască mult celor din jur.

6. Linia inimii se oprește între arătător și degetul mare

Idealist, iubitor de natură și de animale, generos și altruist, un asemenea bărbat este prietenul celor slabi și neajutorați. Îl preocupă campaniile umanitare, sare în ajutorul străinilor, se implică în tot felul de activități caritabile, dar este mai puțin atent la nevoile propriei familii. Ca soț și iubit, poate fi o alegere bună, numai dacă ai aceleași interese ca el. În caz contrar, te vei simți adesea neglijată sau abandonată, tocmai atunci când ai mai mare nevoie de el.