Linda Evangelista a împlinit 55 de ani! E însă complet schimbată. Nici urmă din frumusețea de odinioară

Linda s-a retras in 1998

Modelul Linda Evangelista a împlinit, duminică, 55 de ani. O vârstă pe care, din păcate, o arată cu vârf și îndesat. Modelul s-a transformat total, fiind de nerecunoscut în prezent.

Linda Evangelista este unul dintre cele mai mari nume ale modellingului anilor 90. Alături de Claudia Schiffer, Helena Christensen ori Cindy Crawford, Linda Evangelista a pus baza conceputului de 'supermodel', fiind printre primele care au purtat această titulatură.

Ne-o amintim din clipurile vremii, cum ar fi cel pentru hitul 'Freedom', al lui George Michael.

Din păcate pentru fanii ei, Linda s-a retras din modelling și din lumina reflectoarelor încă de la finele anilor 90. Iar acum, la 55 de ani împliniți duminică, e de nerecunocut.

Își arată vârsta, s-a rotunjit mult și nu mai are nimic din grația de odinioară. Nici urmă de strălucire – a devenit o femeie comună, care pare că nu-și mai acordă grija de altădată. Se îmbracă sport, ușor neglijent adesea, așa cum, de altfel, au și surprins-o paparazii.

Cu ani în urmă dorită de toți designerii, cea supranumită muza lui Karl Lagerfeld nu a reușit să se păstreze în forma care era, așa cum s-a întâmplat în cazul altor modele celebre, precum Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell.

Vezi și Naomi Campbell spune care este secretul siluetei sale. E foarte simplu: face asta o dată sau de două ori pe săptămână! 

Citește și: