Ea e cântăreața care nu crede în căsătorie: ”Este un contract între guvern și Dumnezeu. Nu cred nici în unul, nici în altul”

Lily Allen nu crede in casatorie

După o căsnicie eșuată, din care au rezultat și doi copii, cântăreața Lily Allen are idei foarte clare cu privire la căsătorie. Nu crede în așa ceva, iar recent a explicat și de ce.

'Căsătoria este un contract între guvern și/sau Dumnezeu. Nu cred nici în unul, nici în altul', a declarat vedeta, care a fost măritată cu Sam Cooper. Acesta este tatăl celor doi copii ai ei, ambele fetițe: Ethel, de 7 ani, și Marnie, de 6 ani.

Într-un interviu recent, vedeta a vorbit și despre copilăria sa, admițând că a avut o relație extrem de dificilă cu tatăl ei. Din cauza felului în care acesta vorbea despre femei, nu voia să se considere femeie, îmbrăcându-se și acționând ca un bărbat.

De altfel, nici nu s-a împăcat vreodată bine cu femeile, preferând să-și facă prieteni printre cei de sex opus. Numai că s-a întâmplat să aibă ea însăși două fete, moment în care a avut o revelație. 'OK, cred că va trebui să încep să îmi placă femeile de acum', a gândit ea. Iar lucrurile încep să dea roade.

În ceea ce privește faptul că e mama a două fete, vedeta se declară pur și simplu 'binecuvântată'.

Vezi și Sunt căsătoriți de 25 de ani! Melinda Gates a spus secretul mariajului ei cu Bill Gates

Citește și: