Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina! Vedeta s-a pozat în costum de baie. A spus și care e secretul relației ei

Lili Sandu insarcinata in costumul de baie

Lili Sandu este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar asta nu înseamnă că nu se bucură de fiecare moment. Soarele a scos-o și pe ea din casă și a obligat-o să rămână doar în costum de baie, spre bucuria fanilor săi.

Deși a luat proporții, vedeta arată excelent și radiază de bucurie. Se pare că lucrurile merg bine și în relația pe care o are Silviu Țolu, mult mai tânăr decât ea. Secretul relației lor l-a spus chiar ea, pe o reța de socializare: Și care este secretul relației voastre?' Cam așa suna o întrebare frecventa… Ar fi ca… jucam in propriul nostru film pe care-l scriem și-l regizăm împreuna in fiecare zi'.

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de social media, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea', scria recent Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Lili Sandu (40 de ani) şi Silviu Ţolu (28 de ani) vor deveni părinţi de băiețel. Vestea a fost dată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, chiar de către artistă, pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv.

Vezi și Cum arată Lili Sandu, gravidă în 8 luni, și câte kilograme a luat deja în sarcină: 'Am mega retenție de apă'

Citește și:

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică! Ce și-a modificat acum și cât a plătit. Uite și câte kilograme are

Andreea Mantea, apariție incendiară în costum de baie. Motivul pentru care vedeta TV evita să-și arate trupul