Lili Sandu a postat un clip pe contul ei de socializare în timp ce își alăpta copilul în public și imediat a iscat numeroase controverse pe rețelele de socializare.

Frumoasa vedetă este foarte fericită de când a devenit mamă. Își dorea foarte mult să aibă un copil și vrea să facă tot ce e nevoie pentru fiul ei ca acesta să fie crescut așa cum trebuie. Astfel, ca o mămică responsabilă ea a decis să-și alăpteze bebelușul și nu se sfiește să facă acest lucru și în public.

Astfel, ea a postat un clip pe contul său de socializare în timp ce își alăpta copilul în public, iar gestul ei a împărțit internetul în două tabere.

În timp ce unii internauți au lăudat gestul vedetei, fiind de părere că este absolut firesc ce face și nu ar trebui să conteze locul în care își hrănește bebelușul, în timp ce alții au ales să o critice spunând că acest lucrur ar trebui făcut în intimitatea casei.

Sătulă de comentariile negative pe care le-a tot primit după ce a publicat seria de imagini în care își alăptează copilul în public, Lili Sandu le-a închis gura prin argumente solide pe care nu le-a putut constesta nimeni.

„Nu-ți poti arăta sânii așa…Am copii, fiecare cu decizia sa, însă nu suntem obligati restul să privim procesul plus ca trebuie sa fie igienic. Nu stiu daca stii ,dar trebuie sa te cam speli înainte „Felicitări pt copil, felicitări și pt decizia de a alapta. Este un proces natural, indispensabil după părerea mea pt prunc. Eu îmi mențin însă părerea că indiferent cât de mult îți iubești copilul, procesul alăptării ar tb să fie privat față de cei din jur…un moment de conexiune de între mama și prunc care este doar al lor și asa ar tb sa rămână. Pudoarea nu strica, nimeni nu este obligat sa privească sânii unei femei alaptand în public. Repet, este o opinie personala. Încă o data, tot binele din lume unei familii atât de frumoase”, au scris câțiva internauți deranjați de gestul lui Lili.

„Eu nu văd nici un sân, văd cel mult un decolteu și 2 persoane minunate”, „Ce mă amuza unele comentarii.. nu sunt de acord cu alaptatul in public pentru ca este vulgar . Ceea ce ma uimeste este faptul ca nimeni nu spune nimic de vulgaritatea femeilor de pe strada ,care nu stiu ce sa isi mai dea jos doar pentru a atrage atentia… cum poti sa spui ca este vulgar faptul ca iti alaptezi puiul ? Daca asta este vulgar , ce putem spune despre botoxate, siliconate ce se imbraca atat de sumar ? Pe ele trebuie sa le suportam mereu pe strada , dar pe unele mamici care alapteaza pt 5 minute , nu !! Suntem buni doar sa ne dam cu parerea si uitam sa fim obiectivi”, „O mama adevarata! Nu iti mai irosi timpul citind ce scriu unele… Parerea mea este ca dai un exemplu pentru toate celelalte femei, ai ales sa alaptezi bebelusul si ai pus si poza… Superb! ”, au scris și mămicile care au sărit în apărarea vedetei.

Lili Sandu a reacționat imediat: „Știu ce ai vrut tu să spui legat de actul în sine și nu-ți contrazic părerea doar că vezi tu, eu alăptez la cerere asta înseamnă că-l poate lua foamea pe bebe când suntem in parc sau la o terasa sau etc. Eh, eu ce ar tb sa fac să-l las sa plângă de foame pana ajung acasa sau sa ma ascund la o toaleta publica sa alăptez? Nu face sens deloc. Repet tine foarte mult de mama și de perspectiva ei in ceea ce privește alaptatul. Nicicum nu este greșit pentru ca așa este și normal, sa fim diferite. Nu știu dacă ai încă un bebe dar dacă nu vei înțelege la momentul respectiv”.

Citește și:

Doinița Oancea a ajuns pe mâinile medicilor. Multe femei se confruntă cu această problemă


Simona Halep, îmbrăcată la patru ace, la botezul nepotului ei: ”Cea mai frumoasă femeie de pe planetă!”