Lili Sandu a născut pe data de 11 august un băiețel la vârsta de 41 de ani. Frumoasa vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Silviu Țolu, iar de mai bine de o săptămână au intrat în rolul de părinți și sunt cei mai fericiți.

Deși au trecut 8 zile de la nașterea micuțului TJ, Lili Sandu a publicat pe contul de Instagram o imagine cu ea în care le-a mărturisit fanilor că se află încă sub supravegherea medicilor din spitalul în care a născut.

Bruneta nu a dat mai multe detalii despre ce se întâmplă, dar de înțeles că cel mic are câteva probleme. Fanii i-au urat vedetei sănătate multă și recuperare cât mai ușoară.

„Maternitatea poate fi foarte provocatoare. Un update actual ar fi ca suntem încă in spital pentru că bebe TJ a hotărât ca ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic ..???? Va povestesc mai multe când ajungem acasa… Ne e dor de tati offf.”, a scris Lili Sandu.

Citește și:

Fiica cea mare a lui Cabral va împlini 18 ani. Ce frumoasă e Inoke

Unii încă o mai critică pe Oana Roman, care continuă să slăbească și să devină tot mai sexy. Dar replica vedetei e tranșantă. Cum i-a închis gura unui cârcotaș