Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Răzvan Simion: „Voi fi o mireasă non-conformistă”

Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Răzvan Simion: „Voi fi o mireasă non-conformistă”

Relația lui Răzvan Simion cu Lidia Buble devine tot mai puternică pe zic e trece. Pe lângă faptul că sunt foarte fericiți împreună, ei colaborează foarte bine și pe plan profesional. Noul single al Lidiei, „Sub apă”, în care apare și matinalul de la Antena 1, se bucură de un succes imens. Mai mult, artista a vorbit pentru prima dată și despre planurile de viitor și despre nuntă.

 

Lidia Buble a dezvăluit că părinții ei nu l-au cunoscut încă pe Răzvan, deși ei formează un cuplu de mai bine de doi ani. Însă, ea a explicat că nu au făcut încă acest pas, pentru că tatăl ei i-a spus clar că va vrea să-i cunoască alesul abia în momentul în care îl vor anunța că au decis să se căsătorească.

„Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum. Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere”, a declarat Lidia, într-un interviu pentru revista OK! Magazine.

Citește și: Anca Țurcașiu are 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Dieta minune a artistei. Mănâncă zilnic 7-8…

La nuntă vor participa cel puțin 500-600 de persoane

Lidia Buble nu s-a sfiit să vorbească chiar și despre nuntă, dezvăluind că va fi o mireasă non-conformistă, iar la marele eveniment vor participa cel puțin 500 -600 de persoane.

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”, a mai spus Lidia.

Citește și:

Loading...